top of page

EL PROJECTE

El projecte "Roses que curen" és un projecte de la nostra escola impulsat per la comissió " Volem ajudar". L'alumnat de l'escola pot dibuixar o fer la seva rosa mitjançant qualsevol de les tècniques que es fan servir a l'escola.

El projecte va néixer com a conseqüència de la pandèmia. Veient que hi hauria pacients d'hospital que no podrien celebrar la Diada de Sant Jordi. Vam començar treballant amb pacients i personal de l'Hospital Sant Joan de Déu, l'Hospital del Marc i l'Hospital Clínic. Van rebre les roses, les van imprimir i les van repartir entre totes les persones ingressades i les que treballen en aquests centres mèdics.

Des d'ençà, hem anat adequant el projecte a les necessitats i situacions que ens ha tocat viure. Enguany, comencem la 4a edició.

Som conscients que no hi ha comparació entre el tacte d'un full amb l'olor d'una rosa fresca, però dins de les circumstàncies que tenen els centres sanitaris i tot i la pandèmia, no volen deixar de celebrar aquest dia tan especial.

Per això, des de l'escola, amb la voluntat de transmetre força a pacients i personal sanitari, volem involucrar petits i grans seguint l'actitud que sempre hem tingut: la importància de cuidar-nos les unes amb les altres.

bottom of page