top of page

Col·laborem amb l'ONG Base-A


En les darreres setmanes, voluntaris de Base-A, han realitzat tallers per alumnat de 5è de primària i una xerrada a 4t de secundària. Concretament, a 5è de primària es va realitzar un taller de bioconstrucció amb palla i a 4t de secundària una xerrada sobre el projecte de construcció d'un institut a Niague.
Aquest col·lectiu, on hi participen antics alumnes de la nostra escola, entén l'arquitectura com a eina de transformació social. Dins l'àmbit de la cooperació i la formació, realitzen activitats en matèries relacionades amb l'edificació, la rehabilitació i l'urbanisme; des del punt de vista del desenvolupament sostenible i participatiu.
L'escola contribuirà a recaptar fons per ajudar en la construcció d'espais educatius al Senegal. El proper divendres 14 d'abril trobareu una parada informativa sobre el projecte de Base-A davant del poliesportiu de l'escola. A la mateixa parada, hi trobareu una mostra de la nova versió de la samarreta per adult i per nen/a de Volem Ajudar, així com la nova versió de la bossa de roba de Volem Ajudar. Podeu fer la vostra comanda aquí.
Trobareu més informació i novetats a la pàgina de l'activitat.

bottom of page