top of page

Venda solidària per La Marató de TV3

L'escola contribuirà a recaptar fons per a La Marató de TV3 d'aquest any amb una activitat organitzada per la comissió Volem Ajudar de la nostra escola. Es tracta d'un taller d'ornaments nadalencs amb la participació d'alumnes voluntaris de primària que dediquen l'estona de pati a elaborar-los. Hi prenen part també alumnes que fan els ornaments a les seves classes amb la col·laboració de les mestres.


Els ornaments seran posats a la venda el divendres 16 de desembre a partir de les 16 h. Trobareu sis punts de venda distribuïts entre el pati dels Oms, l'espai de davant del poliesportiu i l' espai de les vidrieres de l'escola.


Per facilitar la gestió que haurà de fer-se dels diners recollits per La Marató de TV3, el pagament només podrà efectuar-se amb bitllets. L' aportació mínima és de cinc euros per ornament. També podeu fer la vostra aportació a través de Bizum amb el codi 05130.





Tal com us dèiem al principi, l'import d'aquesta venda solidària es destinarà a La Marató de TV3, que se celebrarà el proper diumenge 18 de desembre i estarà dedicada a les malalties cardiovasculars.


bottom of page