top of page

yamlaminim

Els alumnes de cinquè de primària van rebre la visita del Sr. Gonzalo López Muñoz, arquitecte i pare d’un alumne de cinquè. El Sr. López participa en un projecte d’ajuda a l’Àfrica anomenat “Yamlaminim”   

Aquest projecte d’ajuda, té com a objectiu principal desenvolupar diferents projectes a Burkina Faso per tal de millorar les estructures bàsiques de serveis a la població, com l’accés a l’aigua, així com cooperar en el terreny educatiu i sanitari.  

Des de l’escola vam volem conèixer la realitat de les escoles en aquella zona, i per aquest motiu, vam iniciar un agermanament entre la nostra escola i una escola de Burkina Faso. Els alumnes de 5è es van engrescar molt fent una recollida de material escolar. L’objectiu de la recollida, era prescindir d’una cosa  pròpia de manera voluntària, i sobretot en bon estat. També van dibuixar uns autoretrats per fer-los arribar als alumnes de l’escola de Koulbinga i fos la seva presentació. En la seva propera visita el Sr. López, va lliurar als alumnes d’aquella escola el material i també els dibuixos dels nostres alumnes. 

Al llarg de les següents setmanes, l’alumnat de cinquè de primària va organitzar una venda solidària de punts de llibres, polseres i una mostra de danses africanes per recollir diners per tal de recolzar aquest projecte d’ajuda a l’Àfrica.  

 

Malauradament, el projecte solidari s’ha vist aturat per la situació de guerra en que es troba la zona i la dificultat per part dels voluntaris del projecte Yamlaminim d’arribar-hi. 

Esperem reprendre la col·laboració amb aquest projecte ben aviat! 

bottom of page